5 BEST DRUGSTORE FOUNDATION YOU NEED TO TRY | ALL UNDER Rp 200k | ENG SUB

MY TOP 5 DRUGSTORE FOUNDATION UNDER RP 200.000 FOR OILY SKIN, COMBINATION SKIN AND DRY SKIN | INDONESIA

BUSINESS INQUIRY:
journeywithmolly@gmail.com

Subscribe to our 2nd Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCgfLzbunfeA9eh7fuCu7AIw

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/molita_lin

Equipment :
1st Camera : http://bit.ly/2fTYUEH
2nd Camera : http://bit.ly/2xPopRA
Microphone : http://bit.ly/2yxvm6D
Tripod : http://bit.ly/2xC6IoF
Gorilla Pod : http://bit.ly/2yxvm6D

Not sponsored.

Comments

dinar Balqis says:

Ini yang lagi aku cariii

olaanshaami says:

I just found you today and I like you! <3

Lia Herma says:

ka bikin review cc cream dong

Sarah Sehun says:

Idk why Tapi Kak Molita looks A LOT PRETTIER di video ini hehehe

nagasa 'yoshimi' says:

Kak moli make upnya bagus. Tutorialnya dong kak 😀

Winda Sn says:

Kaa bikin makeup tutorial kaya yg di video ini dongggg plis plis

Ranni Aisyah says:

Aku udah beli beberapa nih kak

Dela Ayunda says:

cantiknyaaa

Shafira Anna says:

products you regret buying pleaseee :)))

Fara K says:

Wet n wild pake shade apa?

In. Lms says:

Best drugstore highlighter palette Dongg plss

Shena Ana says:

Ngebantu bgt ni video, pas bgt lgi bimbang beli foundie apankrna udh mau abis foundie ku yg skrng oriflame tpi mau cba yg lain :’)

lia agustina siahaan says:

loreal infallibl matte mmg bagus. matte nya ga bohong.

ycxia_ says:

Ci, wet n wild nama ol shopnya apa?

Baby KunKun says:

ci… review juga untuk yang kulit berminyak dong. atau selip selipin tentang beauty vlogger yang kulitnya berminyak. hehe thanks ci

Aridewi Made says:

Yg revlon gatau kok kok masih lbh ad pink2 gitu pdhl udah pilih yg golden beige, terus yg maybelline oksidasi bgt d aku kk
So sad :(
Review foundation sm concealer yg yellow undertone dong kk,, susah bgt nemu yg warna yellow2 gitu, pasti ad aj sdkit pink2.a gtu.

christiani agustin says:

kalo misalnya pake foundie, harus di tambel bedak lagi ga?

Stephani Thalia S says:

Kenapa ya kalau pakai foundie susah bersihinnya selalu nempel meski udh berkali2 cuci….kalau aku suka pakai DD cream Wardah yang natural, bagus banget di kulit aku kelihatan natural, dibersihinnya jg gampang

Arida Andriani says:

next 5 best local foundation yayayaa❤

Write a comment

*

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!

Send this to a friend

▷ Other ReviewsVehicles   Show Cars   Motorbikes   Scooters   Bicycles   Rims & Tires   Luxury BoatsFashion   Sunglasses   Luxury Watches   Luxury Purses   Jeans Wear   High Heels   Kinis Swimwear   Perfumes   Jewellery   Cosmetics   Shaving Helpers   Fashion Hats   Modeling TipsFooding   Chef Club   Fooding Helpers   Coktails & LiquorsSports   Sport Shoes   Fitness & Detox   Golf Gear   Racquets   Hiking & Trek Gear   Diving Equipment   Ski Gear   Snowboards   Surf Boards   Rollers & SkatesEntertainment   DIY Guides   Zik Instruments   Published Books   Music Albums   Cine Movies   Trading Helpers   Make Money   Fishing Equipment   Paintball Supplies   Trading Card Games   Telescopes   Knives   Vapes   GameplaysHigh Tech   Flat Screens   Tech Devices   Camera Lenses   Audio HiFi   Printers   USB Devices   PC Hardware   Network Gear   Cloud Servers   Software Helpers   Programmer Helpers   Mobile Apps   Hearing AidsHome   Home Furniture   Home Appliances   Tools Workshop   Beddings   Floor Layings   Barbecues   Aquarium Gear   Safe Boxes   Office Supplies   Security Locks   Cleaning ProductsKids   Baby Strollers   Child Car Seats   Remote ControlledTravel   Luggages & Bags   Airlines Seats   Hotel Rooms   Fun Trips   Cruise Ships   Mexico Tours