Review The ONE IlluSkin Blush VS The ONE Countouring Kit

The ONE IlluSkin Brush VS The ONE Countouring Kit

Di video ini aku mau review produk Oriflame
dari brand The ONE yaitu blush on yang lagi fenomenal banget

Aku review kelebihan dan kekurangan nya masing masing…

Illuskin Blush ini dia memiliki tekstur yang powdery aku pakai yang warna pink glow, dan hasilnya bagus banget dia bikin kesan wajah kita lebih segar, tapi Highlighter nya kurang maksimal menurut aku. kalo yang Countouring Kit dia blush nya lebih muda warnanya jatuh lebih natural, dan tanpa pakai Highlighter juga dia udah terlihat berkilau. Highlighter yang ada di Countouring Kit ini dia bagus banget pigmented lucu hasilnya, tapi di sini aku ga review bronzer nya atau kaya kontur yang ada di pallet countouring kit ini. Karena aku pokus ke blush dan Highlighter dari
The ONE Illuskin Blush dan The ONE Countouring Kit nya..

Menurut aku dari Illuskin Blush aku lebih suka ke Blush on nya. Countouring Kit aku lebih suka ke Highlighter nya

Nah menurut temen temen sendiri gimana ??

Jangan lupa komen di bawah yaa

Maafkan jika masih banyak kekurangan
😊

Boleh follow Instagram aku di @onna_ratna
Dan FB aku di Onna Ratna Suminar Puspaningrum
https://m.facebook.com/raraonna?ref=bookmarks

Comments

Write a comment

*

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!

Send this to a friend

▷ Other ReviewsVehicles   Show Cars   Motorbikes   Scooters   Bicycles   Rims & Tires   Luxury BoatsFashion   Sunglasses   Luxury Watches   Luxury Purses   Jeans Wear   High Heels   Kinis Swimwear   Perfumes   Jewellery   Cosmetics   Shaving Helpers   Fashion Hats   Modeling TipsFooding   Chef Club   Fooding Helpers   Coktails & LiquorsSports   Sport Shoes   Fitness & Detox   Golf Gear   Racquets   Hiking & Trek Gear   Diving Equipment   Ski Gear   Snowboards   Surf Boards   Rollers & SkatesEntertainment   DIY Guides   Zik Instruments   Published Books   Music Albums   Cine Movies   Trading Helpers   Make Money   Fishing Equipment   Paintball Supplies   Trading Card Games   Telescopes   Knives   Vapes   GameplaysHigh Tech   Flat Screens   Tech Devices   Camera Lenses   Audio HiFi   Printers   USB Devices   PC Hardware   Network Gear   Cloud Servers   Software Helpers   Programmer Helpers   Mobile Apps   Hearing AidsHome   Home Furniture   Home Appliances   Tools Workshop   Beddings   Floor Layings   Barbecues   Aquarium Gear   Safe Boxes   Office Supplies   Security Locks   Cleaning ProductsKids   Baby Strollers   Child Car Seats   Remote ControlledTravel   Luggages & Bags   Airlines Seats   Hotel Rooms   Fun Trips   Cruise Ships   Mexico Tours