Review Wardah Sunscreen 1 Bulan Pemakaian

hi hi kali ini Oliv mau mereview Wardah Sunscreen suncare gel with spf 30 pa +++ yang artinya udah melindungi dari sinar UVA dan UVB ,ini adalah hasil pemakaian selama 1 bulan di kulit aku ya, maybe hasilnya bakal berbeda di setiap kulitnya 😀

jangan lupa tonton video all about Sunscreen

https://youtu.be/t__lM8cYuU8

Keep contact with me

 Ig : https://www.instagram.com/olivwijayaa

Blog : http://www.beautylivs.com/

 Facebook : https://www.facebook.com/olivwijayaa

 Twitter : https://www.twitter.com/olivwijaya

Comments

Eka Miana says:

saya pakai sun screen wardah ini kak…
suka saya jadiin base makeup jg…
dan juga buat wajah glowing kak…

Alun Nurma says:

Kak kok make up nya TERLIHAT menor bgt

Halimatus Sakdiah says:

Klo pelembab yg uda ada spf nya gimn ka… Aqpk Loreal clinical day cream

Ritina Muliani says:

Kak kalo udah pake day cream ponds spf 30 itu sdh ckup kah?

Erni Cantik says:

kak suncreen wardah yg buat kulit kering ada enggak

Erni Cantik says:

yg itu buat kulit kering cocok enggak kak?

Write a comment

*

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!

Send this to a friend

▷ Other ReviewsVehicles   Show Cars   Motorbikes   Scooters   Bicycles   Rims & Tires   Luxury BoatsFashion   Sunglasses   Luxury Watches   Luxury Purses   Jeans Wear   High Heels   Kinis Swimwear   Perfumes   Jewellery   Cosmetics   Shaving Helpers   Fashion Hats   Modeling TipsFooding   Chef Club   Fooding Helpers   Coktails & LiquorsSports   Sport Shoes   Fitness & Detox   Golf Gear   Racquets   Hiking & Trek Gear   Diving Equipment   Ski Gear   Snowboards   Surf Boards   Rollers & SkatesEntertainment   DIY Guides   Zik Instruments   Published Books   Music Albums   Cine Movies   Trading Helpers   Make Money   Fishing Equipment   Paintball Supplies   Trading Card Games   Telescopes   Knives   Vapes   GameplaysHigh Tech   Flat Screens   Tech Devices   Camera Lenses   Audio HiFi   Printers   USB Devices   PC Hardware   Network Gear   Cloud Servers   Software Helpers   Programmer Helpers   Mobile Apps   Hearing AidsHome   Home Furniture   Home Appliances   Tools Workshop   Beddings   Floor Layings   Barbecues   Aquarium Gear   Safe Boxes   Office Supplies   Security Locks   Cleaning ProductsKids   Baby Strollers   Child Car Seats   Remote ControlledTravel   Luggages & Bags   Airlines Seats   Hotel Rooms   Fun Trips   Cruise Ships   Mexico Tours